marți, 16 martie 2010

Despre bărbaţii obsedaţi de penis

Adică toţi, toţi bărbaţii! Sunt obsedaţi de penis, ăsta-i adevărul.
Pe ei îi interesează cel mai mult mărimea, nu pe noi. Ei stau cu ea în gură toată ziua... Plm, plm, plm. Mi-e groază de gândul că aş fi băiat şi aş avea-o mică, m-aş simţi de-a dreptul handicapat. Aş fi şi în ochii celorlalţi băieţi. Mi-ar fi ruşine să fac pipi într-un bar la pisoar şi toată viaţa mea voi fi îngenunchiat şi cocoşat de povara de a avea un penis mic. Mă şi văd navigând pe Internet, uitându-mă pierdut la acele "prelungitoare de penis", creme care ţi-l inflamează, aparate care ţi-l lungesc, dorindu-mi cu ardoare să găsesc pe cineva care să nu râdă de asta... Dar toată lumea râde!
Cineva care nu râde de un penis mic are penisul mic.
Când avem o dispută de genul "care dintre lucrurile A şi B este mai bun", argumentul cel mai bun este "lucrul A are pula mai mare decât lucrul B".
Vedeţi cum am fost educaţi să dăm importanţă unui falus? Mare scofală... M-am săturat de bărbaţii obsedaţi de instrumentul lor şi de performanţele lor sexuale.



Primul meu prieten, în loc de postludiu, se juca cu ea. O făcea elicopter, o întindea, o ascundea etc. Îmi venea să-i las singuri şi nederanjaţi, să plec acasă. Alţii îi pun nume. Obiceiul ăsta îl mai au şi fetele şi mie mi se pare oribil. Mai ales că numele alese sunt foarte groteşti - Şarpele, Anaconda, Pepenaş, Piersicuţă, Marele Roz, ţâţa Pic şi ţâţa Poc. Mi se face greaţă. Mi se pare total unsexy şi... vulgar. Şi deloc haios.
Dar revin la subiectul principal: bărbaţii obsedaţi de penis. Sunt unii atât de aroganţi când vine vorba despre sex încât zici că ei l-au descoperit. Mereu se compară cu ceilalţi, mereu se cronometrează, se admiră în oglindă, se filmează. Singurul lucru care îi opreşte să nu facă sex într-una este faptul că nu au priapism. Dacă ar putea să şi-o îndese aşa, flască, în ceva, ar face-o. Pentru ei, cu cât mai repede, cu cât mai mult şi cu cât mai des este cu atât mai bine. Ore şi ore în şir, până îţi dă sângele pe nas! Doar ca să îşi noteze în jurnal că sunt cei mai buni bărbaţi la pat.
Aţi văzut laguna Albastră? În afară de faptul că Brooke Sheilds era o bunăciune (şi încă este, de fapt)... mi-a plăcut la filmul ăla partea în care ei s-au prins care-i treaba cu sexul. Probabil împreună şi-au văzut pentru prima oară puţulicile când erau copii. Tipa nu avea termen de comparaţie. Sexul a venit din instinct, şi-au tras-o pentru că suntem nişte animale, şi-au tras-o neîntinaţi de filme porno, paginile din revista Bravo sau orele de educaţie sexuală. Cât îi invidiez!

duminică, 7 martie 2010

Get it off, get it off!



Azi sunt de-a dreptul acră, m-am trezit destul de morocănoasă pentru că am avut somnul prost, din cauza unui tâmpit.
M-a sunat azi-noapte de vreo trei ori. Până să mă prind eu că trebuie să-l pun pe silent, l-am înjurat de tot neamul şi i-am urat toate bolile din dicţionarul medical. Nu mă deranjează să mă sune cineva noaptea - răspund sau nu, mă culc la loc într-o secundă, oricum. Dar ăsta e spaima mea când e vorba de telefoane.

Mă sună întruna, deşi când i-am dat numărul meu l-am avertizat că uneori nu am chef să vorbesc şi nu voi răspunde. Dar el tot sună, şi sună... Azi-noapte, după cele trei telefoane, îmi dă mesaj: "Poate răspunzi şi tu la telefon". Îmi venea să-i răspund şi să-i spun că poate îşi bagă şi el telefonul în uretră.

De ce sunt unii oameni atât de insistenţi? Oare nu au simţul ridicolului? Nu îşi dau seama când este cazul să păstreze distanţa? Îşi imaginează că poate trebuie să fiu convinsă să vorbesc la telefon, că sunt vreun concurs cu premii şi trebuie să sune de cât mai multe ori ca să câştige??

Nu suport oamenii insistenţi. Nu am fost niciodată insistentă pentru că urăsc penibilul situaţiei când stai şi te rogi de cineva care chiar nu vrea să facă, să vină, să vorbească, să fie etc. Cu cât mi se spune mai des să fac ceva ce am refuzat din prima, cu atât NU-ul meu este mai mare.

În acelaşi timp, mi-e ruşine mie de ruşinea omului când este cazul să înceteze. Mi-e greu să spun cuiva să nu mai fie prost sau mai ales penibil. Parcă mi se înroşesc mie urechile, pe cuvânt. Dar aş vrea să nu mai fie atât de mulţi tâmpiţi pe care trebuie să-i dezlipeşti cu o rangă de pe tine de cât de insistenţi sunt.

Bleah!